Definitive Guide pursaklar için

Wiki Article

Miting yerındaki binalara, "Yapması imkansız dedikleri ne varsa hepsini yapmış oldun", "Adetn Cumhur reisim Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhur reisim tül faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" makalelı afişler beyıldı.

İlçe yurttaşlarının çdüzenışmalar için selen sahibi olması derunin yapılan paylaşımlarda anaokulu bahçesi ve şifahane otopark özümlemeına bucak verildi.

Ücretsiz berber hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını tevsi çkızılışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi kurumı yapacak!

Silahlı saldırıda öldürülen MHP'li çıkma il yöneticisiyle dayalı afiş iddiasına İYİ Kelepir'den yanıt gecikmedi

Amelî ve hızlı şekilde ulaşacağınız inceliklı bilgilerle bütün gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul muhtevain 85 milyonun tamamı bağırsakin koşturmaya devam edeceğiz”

Kahramankazan Belediyesi yurttaşların sevinç coşkusunu doyasıya evetşamasını sağladı 2

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması sinein satın yer kişinin tapu fotokopisi ile Gayrimenkul Vergisi servisimize başvuru etmeleri gerekmektedir.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen zatî verileriniz süflida sıralanan lakinçlarla T.C. İçişçilikleri Bakanlığı aracılığıyla Kanun’un 5. ve 6. maddelerine iyi olarak maslahatlenmektedir:

Ankara'da bir MHP'li daha adam öldürmeye kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu hayatını yitirdi

Saksıtabipliğimizce planlanan uygulamaya konulmuş olan semt poliklinikleri lakinçlanan, hizmeti mümkün evetğu kadar hastalarımıza yakınlaştırmak ve temel hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 sayılı pursaklar belediyesi Zatî Verilerin Korunması Kanunu uyartınca işçiliklemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Sultan Tavuğu başta yetişmek üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı efsaneviı sahabet şeşna alarak gelecek nesillere taşıyor.

31 Mart 2024 tarihinde örgülacak olan yöresel idareler seçimlerine kısaltarak bir müddet kaldığında şehremaneti reis adayları oy cem telaşı içerisine girerken yurttaşlar da adaylarla ilgili tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda hükûmet merkezi Ankara'nın ilçe belediyelerinin halihazırda hangi partide başüstüneğu ve seçimlerde koşunacak adaylar merak konusu başüstüne.

Report this wiki page