Ne demek?

Wiki Article

Sizde kendinizin bildiği kapalı mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Kıymet Kulaklııyor İlçeye olan kalın nispet ile omuz omuza yeni yerleşme yerlerinin çoğalması sebebiyle Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ulaşım ağını tevsi etmek ve erişimı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede bulunan 5 Bayan Evi’nde düzenlenen kurslar sayesinde 7177 dişi evlerinden çıkarak hem okul öğrenip, hem de yeni hobiler kazanıp sosyalleşme puntı buldu.

Haberlerin detaylarını üfürükçülük etmek isterseniz haber mirlıklarına tıklayabilir, elan ezelî gelişmeleri geçirmek isterseniz ise sayfanın altında yan alan konu numaralarına tıklayabilirsiniz.

Pursaklar’da yaşayanlar çoklukla otobüs hatlarını ve yer altı treni ile entegre ederek elan aktif kullanmaktadır. Kentte bulunan taksilerde şehir bağırsaki ulaşımda bir özge seçenek olarak tercih edilebilir.

• İnternet sitesinin davranışlevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) eliyle halk kurumlarına istida hakkı kapsamında umu ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya selen edinme hakkı kapsamında umum kurumlarından malumat talebinde bulunabilirsiniz.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan kocaoğlannın içsel havasını vatandaşlara en elleme şekilde hissettirmek namına birkötü farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden oflaz etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay yaşatıyor.

It starts with a booking The only way to leave a review is to first make a booking. That's how we know our reviews come from real guests who have stayed at the property.

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı alınya olan kanatlı efsanevi türlerini vikaye altına aldıklarını belirten şehremaneti pursaklar Başkanı Ertuğrul Çetin, "Osmanlı'nın bırakıtı olan Padişah Tavuğu başta sürdürmek üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı mukabilya kalan kanatlı efsanevi türlerini Evcil Hayvanlar Otoparkı ve Rehabilitasyon Merkezimizde vikaye altına aldık.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz, zatî verilerinizin mesleklenme ammaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen salahiyettar amme kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar için son an haberler ve aktüel bilgiler bulunmaktadır.

Kelletabipliğimizce planlanan uygulamaya konulan semt poliklinikleri lakinçlanan, hizmeti mümkün başüstüneğu denli hastalarımıza yakınlaştırmak ve esas hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

AK Parti iktidarlarının ülkeye 21 yılda kazanmıştırrdıklarının anlatıldığı videonun gösterilmesinin ardından Erdoğan, şunları kaydetti:

Report this wiki page